Ingrid van Ham vond het ook tijd om een nieuwe website te laten maken.

De website moest nodig worden gemoderniseerd en lay-out, teksten en gebruik van de website waren aan vernieuwing toe. En zelf wilde ze ook wel eens wat nieuws. Dan kom je toch al gauw op een nieuwe website uit!

De nieuwe website moest laten zien wie Ingrid is en wat Ingrid doet. Op de voorpagina is duidelijk te zien welke punten er belangrijk zijn en waar het om gaat. Op verdere pagina’s wordt uitgelegd wat er allemaal bij LoopbaanAdvies komt kijken en wanneer je deze hulp kunt inzetten..

 

De website is erg licht uitgezet met een blauw tintje en geeft je het idee dat je met Ingrid zelf in gesprek bent. Het is erg rustig en geeft duidelijk weer waar je naar moet kijken. Je kan ook snel vinden wat je zoekt!

Inmiddels staat de website alweer enige tijd online en Ingrid is erg tevreden over het resultaat. Dit heeft er toe geleid dat ze inmiddels de volgende opdracht aan mij heeft verstrekt, de revisie van haar andere website over sollicitatievaardigheden en arbeidsmarktbenadering, www.goforthatjob.nl